Ciuperci cu aripioare de pui in sos de vin

Iti trebuie:

  • 1/2 kg aripioare
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g bacon
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingura margarina
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa: 
  1. Cureti si tai ceapa si o pui la prajit.
  2. Adaugi baconul taiat marunt si ciupercile taiate.
  3. Le lasi 10 minute sa se caleasca impreuna.
  4. In alta tigaie, pui 1 lingura de margarina sa se topeasca, adaugi aripioarele curatate si spalate, taiate in doua.
  5. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le pui peste ceapa, torni si vinul si lasi sa fiarba totul la foc mic 15 minute.
  6. La final presari verdeata.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes