skip to main |
skip to sidebar
Desert crema cu lamaie
Iti trebuie:
- 300 g smantana groasa
- 4 oua
- 1 lamaie
- 60 g faina
- 150 g zahar
Pregatesti asa:
- Separi albusurile de galbenusuri.
- Bati galbenusurile cu un praf de sare, pana cand obtii o spuma in care adaugi si smantana groasa.
- Adaugi si coaja de la o lamaie.
- Albusurile le freci o spuma tare cu un praf de sare.
- In spuma de albusuri adaugi si zaharul si o lingura de zeama de lamaie si bati pana se intareste.
- Spuma de albus o adaugi peste smantana, impreuna cu faina si apoi amesteci usor de jos in sus cu ajutorul unei spatule.
- Pui imediat compozitia intr-o cratita de 1 litru, bine unsa si tapetata cu pesmet, si dai la cuptor pentru 30 de minute.
- Timp de 15 minute nu trebuie sa deschizi cuptorul.
- Scoti budinca din cuptor, o lasi 3-4 minute in forma, treci cu cutitul pe margini, pui platoul deasupra, si rastoni budinca.
- O pudrezi cu zahar si o servesti.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu