skip to main |
skip to sidebar
Paste cu pui si porumb
Iti trebuie:
- 400 g paste ( sau spaghete )
- 400 g piept de pui
- 300 ml smantana lichida pentru gatit
- 200 g porumb din conserva
- 1 ceapa rosie mare
- sare
- piper
- 1 lingurita zahar brun
- patrunjel verde
Pregatesti asa:
- Intr-un vas incapator pui apa rece la fiert impreuna cu o lingura de sare si una de ulei.
- Cand apa da in clocot pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba cat timp este inscris pe ambalajul acestora.
- Intre timp, cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
- Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet, il tai cubulete mai mici, condimentezi cu sare si piper.
- Peste ceapa devenita sticloasa adaugi lingurita de zahar brun, iar dupa cateva secunda adaugi si cubuletele de pui.
- Condimentezi cu sare si piper.
- Adaugi cate putina supa de legume si lasi carnea sa se inabuse circa 30 de minute.
- Dupa 25 de minute, adaugi boabele de porumb scurse bine de zeama, smantana, patrunjelul tocat marunt, mai adaugi sare si piper daca mai e nevoie, lasi sa dea cateva clocote si iei de pe foc.
- Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece, le scurgi bine si le serveti cu sosul de carne, smantana si porumb.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu