Paste cu sunca si smantana

Iti trebuie:

  • 400 g paste in forma de spirala
  • 300 g sunca putin afumata
  • 300 ml smantana lichida pentru gatit
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt, pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba se adauga pastele si se lasa sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
  4. Pentru sos, tai sunca cubulete si o pui la calit intr-o lingura de unt.
  5. Cand sunca devine aurie la culoare, adaugi cateii de usturoi tocati marunt.
  6. Condimentezi cu sare si piper, adaugi smantana lichida batuta cu un ou si amesteci usor, avand grija ca focul sa fie mic.
  7. Adaugi si parmezanul ras dat pe razatoare, cascavalul ras si amesteci usor.
  8. Cand sosul de smantana si sunca este gata, asezi o portie de paste pe o farfurie, pui deasupra sos, iar pentru decor presari deasupra putin parmezan ras si patrunjel tocat marunt deasupra.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes