skip to main |
skip to sidebar
Paste cu sunca si smantana
Iti trebuie:
- 400 g paste in forma de spirala
- 300 g sunca putin afumata
- 300 ml smantana lichida pentru gatit
- sare
- piper
- 2 catei de usturoi
- 50 g parmezan
- 100 g cascaval ras
- 1 ou
Pregatesti asa:
- Intr-un vas mai inalt, pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
- Cand apa incepe sa fiarba se adauga pastele si se lasa sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
- Pentru sos, tai sunca cubulete si o pui la calit intr-o lingura de unt.
- Cand sunca devine aurie la culoare, adaugi cateii de usturoi tocati marunt.
- Condimentezi cu sare si piper, adaugi smantana lichida batuta cu un ou si amesteci usor, avand grija ca focul sa fie mic.
- Adaugi si parmezanul ras dat pe razatoare, cascavalul ras si amesteci usor.
- Cand sosul de smantana si sunca este gata, asezi o portie de paste pe o farfurie, pui deasupra sos, iar pentru decor presari deasupra putin parmezan ras si patrunjel tocat marunt deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu