Pizza cu piept de pui afumat

Pentru blat iti trebuie:

  • 200 g faina
  • 120 ml apa
  • 1 varf cutit drojdie uscata
  •  lingura ulei
  • 1 lingurita mica zahar
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g piept de pui afumat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 30 g masline
  • 70 g prosciutto
  • 70 g cascaval
  • oregano
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti o maia astfel: desfaci drojdia in apa calduta, adaugi zaharul, un praf de sare si 1 lingura de faina, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
  2. Lasi aceasta maia la dospit intr-un loc caldut pana cand isi dubleaza volumul.
  3. Dupa ce a crescut adaugi si restul de faina si framanti un aluat consistent si omogen.
  4. Formezi din aluat o sfera, unge-o cu putin ulei, pune-o intr-un vas cu capac si las-o o ora la frigider.
  5. Taie puiul in cuburi, ardeiul in felii, ceapa fideluta, iar prosciutto, in bucati mici si foarte subtiri.
  6. Scoti aluatul din frigider, intinde-l si presara pe el carnea, legumele, maslinele si razi cascaval si oregano.
  7. Dai la cuptor 15-20 de minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes