Pui la tigaie cu legume

Iti trebuie:

  •   200 g piept de pui dezosat si fara pielita
  •   200 g praz
  •   2 cartofi
  •   70 g boabe de porumb din conserva
  •   1/2 legatura patrunjel
  •   3 fire ceapa verde
  •   2 linguri ulei
  •   1 lingura smantana
  •   boia dulce
  •   piper
  •   sare
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o tai in fasii. 
  2. Cureti si speli prazul, cartofii si ceapa. 
  3. Tai prazul si ceapa in rondele, cartofii in sferturi, iar verdeata marunt.
  4. Intr-o tigaie wok, incingi o lingura ulei. 
  5. Calesti carnea, intorcand-o pe toate partile, ca sa se patrunda. 
  6. O scoti intr-un vas si o condimentezi cu sare si piper.
  7. Torni in tigaia wok restul de ulei si prajesti cartofii. 
  8. Dupa 5 minute, adaugi prazul si continui sa le calesti impreuna, timp de 7-8 minute. 
  9. La sfarsit sarezi legumele, pui carnea si porumbul si le lasi putin sa se incalzeasca.
  10. Amesteci smantana cu patrunjelul si ceapa, condimentezi cu sare si piper si adaugi peste mancare. 
  11. Presari deasupra boia dulce dupa gust.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes