skip to main |
skip to sidebar
Pui la tigaie cu legume
Iti trebuie:
- 200 g piept de pui dezosat si fara pielita
- 200 g praz
- 2 cartofi
- 70 g boabe de porumb din conserva
- 1/2 legatura patrunjel
- 3 fire ceapa verde
- 2 linguri ulei
- 1 lingura smantana
- boia dulce
- piper
- sare
Pregatesti asa:
- Speli carnea si o tai in fasii.
- Cureti si speli prazul, cartofii si ceapa.
- Tai prazul si ceapa in rondele, cartofii in sferturi, iar verdeata marunt.
- Intr-o tigaie wok, incingi o lingura ulei.
- Calesti carnea, intorcand-o pe toate partile, ca sa se patrunda.
- O scoti intr-un vas si o condimentezi cu sare si piper.
- Torni in tigaia wok restul de ulei si prajesti cartofii.
- Dupa 5 minute, adaugi prazul si continui sa le calesti impreuna, timp de 7-8 minute.
- La sfarsit sarezi legumele, pui carnea si porumbul si le lasi putin sa se incalzeasca.
- Amesteci smantana cu patrunjelul si ceapa, condimentezi cu sare si piper si adaugi peste mancare.
- Presari deasupra boia dulce dupa gust.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu