Iti trebuie:
- 2 felii muschi de porc
- 10 cepe
- 2 linguri faina
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei
- 4 rosii mari
- 2 ardei galbeni
- 2 linguri pasta de rosii
- 6 ardei iute
- 1 capatana usturoi
- apa
- 2 linguri mari de unsoare
- 2 linguri de smantana.
- Speli muschiul de porc, il tai ca pentru gratar, il sarezi si il lasi putin deoparte.
- Bati feliile de carne cu batatorul de snitele (ca sa nu sara carnea in momentul il care o bati, pui deasupra o punga).
- Dai prin faina feliile de muschi si le prajesti pe ambele fete in uleiul incins.
- Cureti ceapa, o speli si o tai rondele, apoi o pui intr-o cratita si o inabusi in untura incinsa.
- Tai rosiile, piscatorile bulgaresti si ardeiul galben in rondele mari, adaugi sare, boia dulce, piper, ulei si apa, apoi le lasi la fiert.
- Dupa ce au fiert, adaugi usturoiul taiat feliute si pasta de rosii si lasi pe foc pana se ingroasa.
- Servesti muschiul de porc impreuna cu tocanita, cu garnitura de cartofi prajiti si 2 linguri de smantana, muraturi si un vin alb.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu