Papanasi cu dulceata

Iti trebuie:

  • 800 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • frisca lichida
  • dulceata
  • faina cat cuprinde
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
  2. Spargi ouale unul cate unul si te asiguri ca sunt proaspete.
  3. Amesteci ouale cu branza, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat.
  4. Adaugi faina pana obtii un aluat moale, lipicios.
  5. Din aluat tai cu un pahar gogosi, carora le faci cate o gaura in mijloc cu degetul sau cu ajutorul unui pahar mai mic.
  6. Le pui la prajit intr-o baie de ulei incins.
  7. Separat, formezi bilute din aluat pe care le asezi peste gaura papanasilor pe care le prajesti la fel.
  8. Servesti papanasii cu smantana si cu dulceata, dupa preferinta.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes