skip to main |
skip to sidebar
Papanasi cu dulceata
Iti trebuie:
- 800 g branza de vaci
- 5 oua
- 1 lingurita praf de copt
- coaja de lamaie
- zahar vanilat
- frisca lichida
- dulceata
- faina cat cuprinde
Pregatesti asa:
- Cerni faina impreuna cu praful de copt.
- Spargi ouale unul cate unul si te asiguri ca sunt proaspete.
- Amesteci ouale cu branza, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat.
- Adaugi faina pana obtii un aluat moale, lipicios.
- Din aluat tai cu un pahar gogosi, carora le faci cate o gaura in mijloc cu degetul sau cu ajutorul unui pahar mai mic.
- Le pui la prajit intr-o baie de ulei incins.
- Separat, formezi bilute din aluat pe care le asezi peste gaura papanasilor pe care le prajesti la fel.
- Servesti papanasii cu smantana si cu dulceata, dupa preferinta.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu