skip to main |
skip to sidebar
Friptura de vitel cu morcovi
Iti trebuie:
- 6 felii rasol de vitel
- 700 g mrocovi
- 1 ceapa mare
- 1 telina mica
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 5 fire de cimbru verde
- 4 catei de usturoi
- sare
- piper
- 4 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
- Speli bine rasolul de vitel si il pui la fiert in apa cu 1 lingurita de sare.
- Dupa ca carnea de vitel da in fiert spumezi ori de cate ori este nevoie.
- Adaugati ceapa si telina curatate, spalate si taiate in sferturi.
- Acoperiti oala cu un capac si fierbeti rasolul la foc mic, 60 de minute.
- Curatati, spalati si taiati morcovii in rondele subtiri.
- Puneti rondelele de morcov intr-o tigaie, impreuna cu uleiul si 4-5 linguri din zeama in care fierbe rasolul.
- Caliti rondelele de morcov inabusit, 3-4 minute, apoi adaugati usturoiul si verdeturile tocate marunt.
- Cand rasolul este bine fiert, serviti-l fierbinte cu garnitura de morcovi calda.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu