Friptura de vitel cu morcovi

Iti trebuie:

  • 6 felii rasol de vitel
  • 700 g mrocovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina mica
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 fire de cimbru verde
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rasolul de vitel si il pui la fiert in apa cu 1 lingurita de sare.
  2. Dupa ca carnea de vitel da in fiert spumezi ori de cate ori este nevoie.
  3. Adaugati ceapa si telina curatate, spalate si taiate in sferturi.
  4. Acoperiti oala cu un capac si fierbeti rasolul la foc mic, 60 de minute.
  5. Curatati, spalati si taiati morcovii in rondele subtiri.
  6. Puneti rondelele de morcov intr-o tigaie, impreuna cu uleiul si 4-5 linguri din zeama in care fierbe rasolul.
  7. Caliti rondelele de morcov inabusit, 3-4 minute, apoi adaugati usturoiul si verdeturile tocate marunt.
  8. Cand rasolul este bine fiert, serviti-l fierbinte cu garnitura de morcovi calda.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes