Lapte de pasare

Iti trebuie:

  • 1 l lapte
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Separi ouale unul cate unul si din albusuri bati o spuma tare cu 100 g zahar.
  2. Fierbi laptele cu 50 g zahar.
  3. Iei cu lingura umezita bulgarasi de spuma si ii pui in cratita cu lapte.
  4. Ii lasi cam 2 minute pe fiecare parte, apoi ii scoti in alt vas.
  5. Strecori laptele si il racesti.
  6. Galbenusurile le amesteci cu 50 g zahar, vasul fiind pe foc moderat, adaugi cate putin lapte rece, amestecand pana se ingroasa putin, iar la final adaugi zaharul vanilat.
  7. Servesti laptele de pasare rece cu bulgarasii de albus deasupra.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes