Paste cu mazare si bacon

Iti trebuie:

  • 400 g paste de orice forma
  • 250 g mazare
  • 100 g sos pesto
  • 250 g bacon
  • 1 ceapa alba
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 250 ml smantana lichida
  • 150 g parmezan
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala in care fierbe apa cu o lingurita de sare si ulei pui la fiert pastele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  2. Speli bine mazarea si o pui si pe ea la fiert separat intr-un alt vas.
  3. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in 3 linguri ulei de masline.
  4. Cand ceapa devine aurie adaugi baconul taiat cubulete.
  5. Iei vasul de pe foc dupa ce s-a rumenit frumos baconul, adaugi smantana, sare, piper si sos pesto si amesteci energic pana cand obtii un sos omogen.
  6. Scurgi mazarea de apa, le treci sub un jet de apa rece , le scurgi bine de apa si le adaugi in sosul de smantana.
  7. Scurgi pastele, le treci sub un jet de apa rece, le scurgi bine si le adaugi in sos.
  8. La final presari parmezan ras si verdeata tocata marunt.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes