skip to main |
skip to sidebar
Paste cu mazare si bacon
Iti trebuie:
- 400 g paste de orice forma
- 250 g mazare
- 100 g sos pesto
- 250 g bacon
- 1 ceapa alba
- sare
- piper
- ulei de masline
- 250 ml smantana lichida
- 150 g parmezan
Pregatesti asa:
- Intr-o oala in care fierbe apa cu o lingurita de sare si ulei pui la fiert pastele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- Speli bine mazarea si o pui si pe ea la fiert separat intr-un alt vas.
- Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in 3 linguri ulei de masline.
- Cand ceapa devine aurie adaugi baconul taiat cubulete.
- Iei vasul de pe foc dupa ce s-a rumenit frumos baconul, adaugi smantana, sare, piper si sos pesto si amesteci energic pana cand obtii un sos omogen.
- Scurgi mazarea de apa, le treci sub un jet de apa rece , le scurgi bine de apa si le adaugi in sosul de smantana.
- Scurgi pastele, le treci sub un jet de apa rece, le scurgi bine si le adaugi in sos.
- La final presari parmezan ras si verdeata tocata marunt.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu