Paste cu sunca si fasole verde

Iti trebuie:

  • 500 g paste ( orice forma preferati )
  • 400 g fasole verde
  • 250 g sunca afuamta
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 ml supa de legume ( dintr-un cubulet de concentrat )
  • patrunjel verde tocat
  • telemea de oaie
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba pui la fiert pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, le speli sub un jet de apa rece si le pui intr-o strecuratoare.
  4. Speli fasolea verde, o cureti, o rupi in doua si o fierbi circa 5 minute in apa cu sare.
  5. Oparesti rosiile, le cureti de pielite si le toci marunt.
  6. Tai sunculita in cubulete mici si o pui la prajit in putin ulei incins.
  7. Dupa ce a devenit crocanta, o scoti din tigaie.
  8. In grasimea ramasa pui rosiile, patrunjelul, supa facuta din concentratul de legume, sare si piper.
  9. Fierbi la foc mic in jur de 7 minute.
  10. Amesteci pastele cu fasolea, baconul, sosul de rosii, razi deasupra branza telemea, condimentezi cu sare si piper daca mai e nevoie si amesteci totul bine.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes