skip to main |
skip to sidebar
Paste cu sunca si fasole verde
Iti trebuie:
- 500 g paste ( orice forma preferati )
- 400 g fasole verde
- 250 g sunca afuamta
- 600 g rosii
- sare
- piper
- 200 ml supa de legume ( dintr-un cubulet de concentrat )
- patrunjel verde tocat
- telemea de oaie
Pregatesti asa:
- Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
- Cand apa incepe sa fiarba pui la fiert pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este indicat pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert, le speli sub un jet de apa rece si le pui intr-o strecuratoare.
- Speli fasolea verde, o cureti, o rupi in doua si o fierbi circa 5 minute in apa cu sare.
- Oparesti rosiile, le cureti de pielite si le toci marunt.
- Tai sunculita in cubulete mici si o pui la prajit in putin ulei incins.
- Dupa ce a devenit crocanta, o scoti din tigaie.
- In grasimea ramasa pui rosiile, patrunjelul, supa facuta din concentratul de legume, sare si piper.
- Fierbi la foc mic in jur de 7 minute.
- Amesteci pastele cu fasolea, baconul, sosul de rosii, razi deasupra branza telemea, condimentezi cu sare si piper daca mai e nevoie si amesteci totul bine.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu