Iti trebuie:
- 4 oua
- 1/2 legatura patrunjel
- 300 g faina
- 300 ml lapte
- sare
- 4 rosii
- 50 g masline negre
- 250 g mozzarella
- 100 g ciuperci
- 4 linguri ulei.
- Separi albusurile de galbenusuri si le bati spuma.
- Patrunjelul il speli, il scurgi de apa si il toci marunt.
- Amesteci faina, laptele, galbenusurile si sarea.
- Bati albusurie cu 1/2 din patrunjelul tocat.
- Rosiile curatate de coaja le tai felii, precum si maslinele si bulgarii de mozzarella, scursi in prealabil de zer.
- Ciupercile le tai felii.
- Intr-o tigaie, incingi o lingura cu ulei si torni compozitia cu lapte.
- Peste ea pui 1/4 din feliile de rosii, masline si branza mozzarella.
- Acoperi cu un capac si lasi sa se patrunda bine.
- Repeti procedeul de 3 ori la rand.
- Pizza o servesti calda cu patrunjel tocat deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu