Fursecuri umplute cu crema de cacao

Pentru aluat iti trebuie:

  • 4 albusuri
  • 300 g zahar
  • 400 g nuci macinate
Pentru crema iti trebuie:
  • 175 g unt
  • 100 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri zahar
  • 2-3 linguri cacao
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugi zaharul si mixezi pana devin lucioase.
  2. Pui apoi nuca macinata si amesteci usor bezeaua.
  3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pui cerculete mici din aceas- ta bezea si dai la copt la foc mic, timp de aproximativ 40-45 de minute.
  4. Dupa ce s-au copt, lasi priconucile la racit.
Pregatesti crema asa: 
  1. Pui galbenusurile impreuna cu zaharul si cu laptele pe baie de aburi.
  2. Mixezi untul bine pana face spuma, apoi adaugi treptat compozitia de ou racita si cacaua, amestecand usor.
  3. Umpli cate doua fursecuri cu aceasta crema si tapetezi apoi partea de crema cu nuca macinata.
  4. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes