Pentru aluat iti trebuie:
- 175 g unt
- 100 ml lapte
- 3 galbenusuri
- 5 linguri zahar
- 2-3 linguri cacao
Pregatesti asa:
- Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugi zaharul si mixezi pana devin lucioase.
- Pui apoi nuca macinata si amesteci usor bezeaua.
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pui cerculete mici din aceas- ta bezea si dai la copt la foc mic, timp de aproximativ 40-45 de minute.
- Dupa ce s-au copt, lasi priconucile la racit.
- Pui galbenusurile impreuna cu zaharul si cu laptele pe baie de aburi.
- Mixezi untul bine pana face spuma, apoi adaugi treptat compozitia de ou racita si cacaua, amestecand usor.
- Umpli cate doua fursecuri cu aceasta crema si tapetezi apoi partea de crema cu nuca macinata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu