skip to main |
skip to sidebar
Aperitiv colorat cu carne de curcan
Iti trebuie:
- 800 g carne de curcan
- 5 oua
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita cimbru
- 2 ardei capia
- sare
- piper
- 250 g unt
Pregatesti asa:
- Speli bine carnea de curcan, o cureti de eventuale pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Fierbi carnea pana cand se patrunde usor.
- O scurgi si o dai prin masina de tocat.
- Freci spuma 150 g de unt si o amesteci cu piper, cimbru si boia dupa gust.
- Fierbi ouale tari, le cureti si separi galbenusurile.
- Zdrobesti galbenusurile cu furculita si le incorporezi in untul ramas.
- Tai marunt albusurile, patrunjelul si gogosarii.
- Pe o folie de celofan, intinzi in strat subtire, pasta cu unt si carne.
- Deasupra intinzi pasta cu galbenusuri, presari albusurile, patrunjelul si ardeii.
- Rulezi apoi strans si pastrezi rulada in frigider pentru cateva ore.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu