Aperitiv colorat cu carne de curcan

Iti trebuie:

  • 800 g carne de curcan
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 ardei capia
  • sare
  • piper
  • 250 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan, o cureti de eventuale pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Fierbi carnea pana cand se patrunde usor.
  3. O scurgi si o dai prin masina de tocat.
  4. Freci spuma 150 g de unt si o amesteci cu piper, cimbru si boia dupa gust.
  5. Fierbi ouale tari, le cureti si separi galbenusurile.
  6. Zdrobesti galbenusurile cu furculita si le incorporezi in untul ramas.
  7. Tai marunt albusurile, patrunjelul si gogosarii.
  8. Pe o folie de celofan, intinzi in strat subtire, pasta cu unt si carne.
  9. Deasupra intinzi pasta cu galbenusuri, presari albusurile, patrunjelul si ardeii.
  10. Rulezi apoi strans si pastrezi rulada in frigider pentru cateva ore.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes