skip to main |
skip to sidebar
Rulada cu pateu si branza
Iti trebuie:
- 400 g pateu din ficat de pui ( de porc )
- 250 g branza de vaci
- 125 g branza gorgonzola
- 150 g felii de branza topita
- 100 ml smantana
- 3 linguri unt
- 250 g pulpa de porc fiarta
- 1 morcov fiert
- 1 legatura marar verde
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Freci pateul cu untul, carnea fiarta data prin masina de tocat si cu morcovul pasat pana obtii o pasta omogena.
- Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi compozitia la frigider circa o ora pentru a se intari.
- Amesteci branza de vaci si gorgonzola cu smantana pana devin o pasta.
- Lasi pasta sa se intareasca la frigider.
- Pe o folie alimentara intinzi amestecul de pateu, peste care asezi felii de branza topita si pasta de branza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
- Rulezi cu atentie, ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece circa 2-3 ore pentru a se intari.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu