Rulada cu pateu si branza

Iti trebuie:

  • 400 g pateu din ficat de pui ( de porc  )
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g branza gorgonzola
  • 150 g felii de branza topita
  • 100 ml smantana
  • 3 linguri unt
  • 250 g pulpa de porc fiarta
  • 1 morcov fiert
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Freci pateul cu untul, carnea fiarta data prin masina de tocat si cu morcovul pasat pana obtii o pasta omogena.
  2. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi compozitia la frigider circa o ora pentru a se intari.
  3. Amesteci branza de vaci si gorgonzola cu smantana pana devin o pasta.
  4. Lasi pasta sa se intareasca la frigider.
  5. Pe o folie alimentara intinzi amestecul de pateu, peste care asezi felii de branza topita si pasta de branza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
  6. Rulezi cu atentie, ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece circa 2-3 ore pentru a se intari.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes