Aperitiv cu pasta de masline

Iti trebuie:

  • 300 g masline negre
  • 120 g ceapa
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • boia iute
Pregatesti asa:
  1. Intepati maslinele in 4 locuri si lasati-le sa stea 20 de minute in apa calda la inmuiat.
  2. Scoate-ti apoi samburii si tocati-le cat mai marunt.
  3. Pasta de masline obtinuta amestecati-o bine cu painea inmuiata si stoarsa bine.
  4. Treptat adaugati uleiul ca la maioneza, si untul.
  5. In tot acest timp amestecati ingredientele continuu.
  6. Adaugati ceapa taiata marunt, zeama de lamaie si condimentele dupa gust.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes