skip to main |
skip to sidebar
Pasta aperitiv de naut
Iti trebuie:
- 400 g naut in conserva
- 1 lingura zeama de lamaie
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita seminte de chimen macinata
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 lingurita boia
- 1 lingurita sare
- 40 g pasta de susan
- 2 linguri ulei de masline
- 2 ardei capia
- sare
- 1 lamaie
Pregatesti asa:
- Coci ardeii capia foarte bine, il lasi sa se raceasca si il cureti de coaja , seminte si cotor.
- Presari deasupra lor putina sare si ii lasi cateva minute.
- Intre timp scurgi in strecuratoare boabele de naut din conserva si le treci prin jet de apa rece.
- Mixezi in robotul de bucatarie boabele de naut pe care le-ai scurs, uleiul de masline, pasta de susan, zeama de lamaie, condimentele, ardeiul si usturoiul curatat.
- Rezulta o pasta fina, pe care o sarezi dupa gust.
- Pui pasta in boluri si o decorezi cu boia si felii de lamaie.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu