Pasta aperitiv de naut

Iti trebuie:

  • 400 g naut in conserva
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita seminte de chimen macinata
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita sare
  • 40 g pasta de susan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia
  • sare
  • 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Coci ardeii capia foarte bine, il lasi sa se raceasca si il cureti de coaja , seminte si cotor.
  2. Presari deasupra lor putina sare si ii lasi cateva minute.
  3. Intre timp scurgi in strecuratoare boabele de naut din conserva si le treci prin jet de apa rece.
  4. Mixezi in robotul de bucatarie boabele de naut pe care le-ai scurs, uleiul de masline, pasta de susan, zeama de lamaie, condimentele, ardeiul si usturoiul curatat.
  5. Rezulta o pasta fina, pe care o sarezi dupa gust.
  6. Pui pasta in boluri si o decorezi cu boia si felii de lamaie.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes