Pasta aperitiv cu peste

Iti trebuie:

  • 1 kg peste
  • 500 g ceapa
  • 500 g morcovi
  • 150 ml ulei
  • 200 g bulion de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzisori si intestine, il speli bine si il pui la fiert intr-o oala cu 1 l de apa, in care ai mai adaugat 150 ml ulei, 100 ml otet si o lingura de sare.
  2. Lasi pestele sa fiarba in jur de 2 ore.
  3. Dupa ce fierbe, lasi pestele la racit.
  4. Dai ceapa prin masina de tocat si o pui la calit in ulei, apoi adaugi morcovul dat tot prin masina de tocat.
  5. Cand morcovul este fiert, pui pestele dat prin masina de tocat, piper si foi de dafin.
  6. Cand totul este fiert, pui bulionul si mai lasi sa fiarba timp de 15 minute.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes