skip to main |
skip to sidebar
Pasta aperitiv cu peste
Iti trebuie:
- 1 kg peste
- 500 g ceapa
- 500 g morcovi
- 150 ml ulei
- 200 g bulion de rosii
- sare
- piper
- foi de dafin
Pregatesti asa:
- Cureti pestele de solzisori si intestine, il speli bine si il pui la fiert intr-o oala cu 1 l de apa, in care ai mai adaugat 150 ml ulei, 100 ml otet si o lingura de sare.
- Lasi pestele sa fiarba in jur de 2 ore.
- Dupa ce fierbe, lasi pestele la racit.
- Dai ceapa prin masina de tocat si o pui la calit in ulei, apoi adaugi morcovul dat tot prin masina de tocat.
- Cand morcovul este fiert, pui pestele dat prin masina de tocat, piper si foi de dafin.
- Cand totul este fiert, pui bulionul si mai lasi sa fiarba timp de 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu