skip to main |
skip to sidebar
Pasta cu praz si branza
Iti trebuie:
- 250 g branza de vaci
- 200 g unt
- 2 fire de praz ( partea alba )
- 5 catei de usturoi
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura tarhon
- 1/2 lingurita boia iute
Pregatesti asa:
- Curatati prazul de primul strat de foite, il spalati bine, il stergeti cu un servet de bucatarie si il tocati cat de marunt puteti.
- Amestecati branza si untul cu o lingura de lemn, adaugati boiaua si ierburile aromate tocate cat mai fin.
- Adaugati prazul tocat in amestecul cu branza, impreuna cu usturoiul pisat si castraveciorul tocat cat mai marunt si amestecati bine pentru omogenizare.
- Decorati pasta frumos cu ce aveti la indemana si puteti servi celor dragi cu paine prajita.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu