skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu miere
Iti trebuie:
- 300 g faina
- 150 gzahar
- 4 linguri miere
- 125 g unt
- 200 g seminte de susan
- 1 lamaie
- 1 varf de cutit praf de copt
Pregatesti asa:
- Pui semintele de susan intr-o tava si le prajesti timp de 10 minute, in cuptorul cald, lasand usa cuptorului deschisa.
- Mixezi untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul si mierea, pana cand nu se mai simt cristalele de zahar.
- Adaugi coaja rasa si zeama de lamaie, apoi faina cernuta, amestecata cu semintele de susan si praful de copt.
- Framanti putin aluatul, pana devine omogen.
- Il modelezi sub forma de sfera, il invelesti in folie si il introduci in frigider pentru aproximativ 2 ore.
- Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul.
- Cu un pahar de vin a carui gura o treci mereu prin faina, decupezi fursecuri rotunde, pe care le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Le coci in cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de aproximativ 10 minute.
- Cand se racesc, le ungi cu miere si le poti presara cu seminte de susan.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu