Fursecuri cu nuci

Iti trebuie:

  • 120 g unt
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 fiola cu esenta de vanilie
  • 140 g faina
  • 1/2 varf de cutit cu praf de copt
  • 100 g nuci prajite si tocate marisor
  • 1/2 borcan cu gem de pere
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, pune zaharul, untul si vanilia si mixeaza pana obtii o spuma.
  2. Adauga galbenusul si amesteca pana se omogenizeaza.
  3. Incorporeaza faina, un praf de sare si foarte putin praf de copt.
  4. Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza bilute si trece-le prin albusul batut spuma si apoi prin nuca tocata.
  5. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Cu degetul, fa o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
  7. In adancitura formata, pune putin gem de pere.
  8. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15 minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes