skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu nuci
Iti trebuie:
- 120 g unt
- 80 g zahar
- 1 ou
- 1/2 fiola cu esenta de vanilie
- 140 g faina
- 1/2 varf de cutit cu praf de copt
- 100 g nuci prajite si tocate marisor
- 1/2 borcan cu gem de pere
- sare
Pregatesti asa:
- Intr-un castron, pune zaharul, untul si vanilia si mixeaza pana obtii o spuma.
- Adauga galbenusul si amesteca pana se omogenizeaza.
- Incorporeaza faina, un praf de sare si foarte putin praf de copt.
- Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza bilute si trece-le prin albusul batut spuma si apoi prin nuca tocata.
- Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Cu degetul, fa o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
- In adancitura formata, pune putin gem de pere.
- Lasa-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu