skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu scortioara
Iti trebuie:
- 250 g unt
- cate 200 g faina si zahar brun
- 100 g zahar
- 2 oua
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 1/2 lingurita praf de copt
- 2 lingurite scortisoara
- 1/4 lingurita sare
- 3 cani fulgi de ovaz
- 1 cana nuci macinate
Pregatesti asa:
- Mixezi untul moale, la tempratura camerei, impreuna cu zaharul brun si zaharul tos, pana cand obtii o crema spumoasa.
- Adaugi treptat ouale, apoi vanilia, sarea, scortisoara si faina cernuta impreuna cu praful de copt.
- La sfarsit, incorporezi fulgii de ovaz si nucile macinate, amestecand pana la omogenizare.
- Lasi in repaus aceasta compozitie, timp de 20 de minute.
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pui cu lingurita gramajoare, la distanta una de alta.
- Coci fursecurile 15 minute, in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu