Fursecuri cu stafide si migdale

Iti trebuie:

  • 500 g faina
  • 400 g zahar
  • 120 g migdale
  • 1/2 pliculet bicarbonat
  • 3 oua mari
  • 100 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 1 lingura coaja de portocala
  • 1/2 esenta de rom
  • cateva picaturi esenta de migdale
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu bicarbonatul si un praf de sare.
  2. Adaugi ouale batute cu zaharul si zaharul vanilat.
  3. Decojesti migdalele si le rumenesti in cuptor.
  4. Zdrobesti jumatate din ele si le amesteci cu 2 linguri de zahar.
  5. Adaugi migdalele in aluatul pregatit mai devreme.
  6. Adaugi stafidele, coaja de lamaie si coaja de portocala.
  7. Adaugi cateva picaturi de migdale si esenta de rom.
  8. Cu mainile umezite, modeleaza din aluat suluri din care taie felii potrivit de groase.
  9. Asaza-le intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.
  10. Lasa-le la cuptor, la foc moderat in jur de 20 de minute.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes