Fursecuri cu cereale

Iti trebuie:

  • 150 g fulgi de ovaz
  • 150 g fulgi de orz
  • 2 oua
  • 150 g margarina pentru prajituri
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
Pregatesti asa:
  1. Freci margarina spuma cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste complet.
  2. Amesteci faina cu praful de copt.
  3. In untul spuma, adaugi oaule, faina amestecata cu praful de copt, fulgii de ovaz si orz.
  4. Intinde trei sferturi din aluat intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
  5. Ungi cu dulceata de zmeura, rade deasupra restul de aluat.
  6. Coci la cuptor aproximativ 40 de minute, la foc potrivit.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes