skip to main |
skip to sidebar
Rondele bicolore
Iti trebuie:
- 300 g faina
- 100 g zahar pudra
- un pachet zahar vanilat
- coaja rasa de la o lamaie
- 200 g margarina
- 2 linguri cacao.
Pregatesti asa:
- Se amesteca intr-un vas zaharul pudra cu faina.
- Se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si margarina taiata cubulete.
- Se amesteca bine, pana se obtine o compozitie omogena, care se imparte in doua jumatati.
- In una dintre ele se adauga cacaoa si se mai amesteca bine pana cand se incorporeaza.
- Se pun aluaturile in folie de plastic si se baga la rece pentru 30 de minute.
- Dupa aceea se scot aluaturile din folie.
- Cel alb se modeleaza in forma de rulada.
- Din aluatul de cacao se intinde o foaie cu care se imbraca aluatul alb.
- Se pune rulada intr-o tava si se mai lasa la frigider inca 60 de minute.
- Dupa ce a stat la rece, se scoata rulada si se taie rondele de cate 1 cm, care se pun intr-o tava unsa cu putina margarina, apoi se baga la cuptor.
- Se coc timp de 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu