skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu ciocolata
Iti trebuie:
- 300 g faina
- o lingurita bicarbonat de sodiu
- un praf de sare
- 225 g margarina
- 350 g zahar
- o lingura esenta de vanilie
- 200 g ciocolata neagra
- 100 g nuci macinate
Pregatesti asa:
- Intr-un vas se amesteca margarina, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat, faina cernuta, bicarbonatul si praful de sare.
- Se incorporeaza apoi si nuca macinata pana cand se omogenizeaza.
- Separat, se taie ciocolata marunt, apoi se pune si ea in aluat.
- Intre timp, se pregateste o tava, se unge cu ulei si se tapeteaza cu hartie pentru copt.
- Se incinge cuptorul.
- Se ia cu o lingura din compozitia de fursecuri si se pun in tava la distanta unele de altele.
- Se coc la foc mediu, pana se rumenesc frumos, apoi se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu