Cornuri cu sunca si telemea

Ingrediente:

  • 400 g foietaj
  • 200 g sunca de porc
  • 150 g branza telemea
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 2 oua.
Mod preparare:
  1. Lasi foietajul la dezghetat in frigider.
  2. Tai sunca si branza cubulete si le pui intr-un castron.
  3. Cureti semintele la rosie, o tai cubulete si o pui peste sunca si branza.
  4. Amesteci usor cu o lingura.
  5. Asezi aluatul dezghetat pe masa de lucru presarata cu putina faina si tai patrate.
  6. Ungi fiecare patrat cu ou batut si asezi pe diagonala fiecaruia compozitia cu sunca.
  7. Iei colturile fara umplutura si le lipesti bine.
  8. Le ungi cu ou batut si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Le coci la foc potrivit, 30 de minute.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes