Ingrediente:
- 400 g linte
- 1 morcov
- 2 fire de praz ( partea alba )
- 2 cartofi
- 1 mar
- Pentru sos iti trebuie:
- 3 linguri ulei
- 1 lingura otet
- 1 lingurita mustar
- sare
- piper.
- Speli lintea in mai multe ape, o fierbi 3 minute in apa clocotita, o strecori si o acoperi cu apa fierbinte.
- Adaugi morcovul taiat cubulete, cartofii taiati bucati mai mari, putina sare si le fierbi, la foc mic, sub capac, 25 de minute.
- Le strecori si le asezi intr-o salatiera mare.
- Dupa ce se racesc, adaugi prazul taiat rondele si marul curatat de coaja si ras pe razatoarea mare.
- Separat, amesteci mustarul cu ulei, otet, sare si piper, dupa gust, si cu sosul obtinut asezonezi salata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu