Ingrediente:
- 1 kg conopida
- 2 morcovi
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 1 lingura unt
- 1,3-1,5 l apa
- putin ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
- Cureti si speli bine toate legumele.
- Toci ceapa marunt si o pui la calit in putin ulei incins.
- Cand ceapa devine aurie la culoare, adaugi cartofii si morcovii tocati cubulete si le lasi cateva minute sa se caleasca impreuna cu ceapa.
- Adaugi conopida buchetele, usturoiul pisat, sare, piper si apa si lasi la foc moderat pana cand fierb bine toate ingredientele.
- Pui totul in blender impreuan cu untul si lasi pana cand obtii o crema de consistenta unei smantani mai groase.
- Daca amestecul de legume e prea tare, atunci mai poti adauga putin lapte pana cand ajungi la consistenta dorita.
- Ornezi cu patrunjel verde tocat marunt si crutoane.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu