Paste cu ciuperci de post

Ingrediente:

  • 1 punga de paste
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii cubulete
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod preparare:
  1. Pune pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj,
  2. Intre timp, caleste in ulei incins ceapa si usturoiul tocate marunt.
  3. Dupa ce s-au inmuiat, adauga ciupercile taiate cubulete si lasa-le la calit.
  4. Drege gustul de sare si piper, adauga busuioc.
  5. Cand ciupercile s-au inmuiat, pune rosiile cubulete din conserva.
  6. Lasa sa fiarba totul pana ce scade bine sosul.
  7. Scurge pastele fierte, pune-le pe un platou, iar deasupra toarna soteul de ciuperci din tigaie.
  8. Presara patrunjel verde tocat si serveste-le calde.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes