Ingrediente:
- 1 punga de paste
- 500 g ciuperci
- 2 cepe mici
- 2 catei de usturoi
- 1 conserva de rosii cubulete
- 1 legatura de patrunjel verde
- 1 lingura cu busuioc uscat
- sare
- piper
- ulei
- Pune pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj,
- Intre timp, caleste in ulei incins ceapa si usturoiul tocate marunt.
- Dupa ce s-au inmuiat, adauga ciupercile taiate cubulete si lasa-le la calit.
- Drege gustul de sare si piper, adauga busuioc.
- Cand ciupercile s-au inmuiat, pune rosiile cubulete din conserva.
- Lasa sa fiarba totul pana ce scade bine sosul.
- Scurge pastele fierte, pune-le pe un platou, iar deasupra toarna soteul de ciuperci din tigaie.
- Presara patrunjel verde tocat si serveste-le calde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu