Ingrediente pentru aluat:
- 300 g faina
- 40 g drojdie
- 3 linguri ulei
- 1 praf de sare
- 1 lingura zahar
- 1 cana apa
- 100 g ciuperci
- 1 ceapa
- cate 100 g mazare, porumb, fasole verde si fasole boabe din conserva
- 1 ardei gras rosu
- 1 morcov
- 100 g masline
- oregano
- busuioc
- sare
- 50 g ketchup.
- Dizolvi drojdia, zaharul si 2 linguri faina in 100 ml apa calda.
- Lasi maiaua sa creasca timp de 20 de minute, la cald.
- Amesteci maiaua cu restul de faina cernuta, sarea, apa calda ramasa si uleiul.
- Framanti putin aluatul, il acoperi cu un servet si il lasi sa creasca intr-un loc cald, ferit de curenti.
- Cureti ciupercile, ardeiul, morcovul si ceapa.
- Le speli si le tai in cubulete, apoi le calesti putin in 2 linguri ulei.
- Scurgi legumele conservate si tai maslinele in felioare.
- Sarezi si condimentezi legumele dupa gust.
- In tava tapetata cu hartie de copt, intinzi aluatul si il lasi sa mai creasca la cald, pentru 20 de minute, intepi din loc in loc aluatul, il ungi cu ketchup diluat, presari oregano si repartizezi uniform legumele.
- Coci pizza 25 de minute, la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit.
- O aduci la masa impreuna cu ketchup dulce sau iute, pentru ca fiecare sa-si adauge dupa preferinta.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu