Ingrediente:
- 250 g boabe de soia verde
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 1 felie de paine
- faina
- susan
- vegeta
- piper
- Lasa soia la inmuiat in apa, vreo 4-5 ore.
- Clateste-o si pune-o la fiert (o parte boabe si trei parti apa).
- Dupa 45 de minute, schimba apa si pune din nou la fiert, in apa deja clocotita, cu vegeta.
- Lasa pana ce boabele sunt fierte.
- Separat, fierbe cartoful si morcovul in apa cu vegeta.
- Cand sunt gata, paseaza-i cu furculita si adauga soia scursa.
- Adauga usturoiul zdrobit, painea inmuiata si stoarsa bine.
- Potriveste gustul de piper.
- Amesteca si formeaza chiftelute cu mainile ude.
- Tavaleste-le printr-un amestec de faina si susan si prajeste-le in ulei foarte incins.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu