Crochete de post

Ingrediente:

  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1 ceapa mica
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
Mod preparare:
  1. Inmoi fulgii de ovaz timp de o ora, in 600 ml apa.
  2. Cureti si speli ceapa, morcovii si pastarnacul.
  3. Tai ceapa marunt, iar radacinoasele le dai pe razatoarea mica.
  4. Amesteci fulgii de ovaz cu ceapa, morcovul, radacina de pastarnac si le condimentezi cu sare, boia si piper dupa gust.
  5. Incingi uleiul in tigaie.
  6. Cu mainile umede, formezi mici batoane pe care le treci prin faina si le prajesti uniform pe toate partile, pana se rumenesc putin.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes