Chec de post delicios

Ingrediente:

  • 1 lamaie
  • 200 g margarina
  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 lingura cu miere
  • 250 ml apa minerala
  • 1 plic cu praf de copt
  • sare
Ingrediente pentru glazura: 
  • 300 g ciocolata neagra
  • 1 lingura cu margarina
Mod preparare:
  1. Intr-un castron, freaca margarina la temperatura camerei impreuna cu zaharul.
  2. Adauga treptat apa amestecata cu zeama de lamaie si mierea, incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt si putina sare.
  3. Mixeaza aceste ingrediente pana se desfac toate cocoloasele.
  4. Toarna compozitia astfel obtinuta in forme de chec unse cu margarina si tapetate cu faina.
  5. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
  6. Dupa ce s-au racorit, scoate-le din forma si imbraca-le in ciocolata topita la bain-marie si amestecata cu o lingura cu margarina.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes