Ingrediente:
- 1 lamaie
- 200 g margarina
- 350 g faina
- 150 g zahar
- 1 lingura cu miere
- 250 ml apa minerala
- 1 plic cu praf de copt
- sare
- 300 g ciocolata neagra
- 1 lingura cu margarina
- Intr-un castron, freaca margarina la temperatura camerei impreuna cu zaharul.
- Adauga treptat apa amestecata cu zeama de lamaie si mierea, incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt si putina sare.
- Mixeaza aceste ingrediente pana se desfac toate cocoloasele.
- Toarna compozitia astfel obtinuta in forme de chec unse cu margarina si tapetate cu faina.
- Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
- Dupa ce s-au racorit, scoate-le din forma si imbraca-le in ciocolata topita la bain-marie si amestecata cu o lingura cu margarina.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu