Ingrediente:
- 180 g faina
- 150 g alune de pamant
- 100 g margarinaa
- 6 ciuperci
- 4 linguri smantana vegetala
- 400 g varza de Bruxelles
- 3 morcovi
- sare
- piper
- 50 g migdale
- busuioc proaspat pentru ornare.
- Amesteci faina, alunele de pamant macinate si margarina, pana obtii un aluat neted.
- Dai apoi aluatul la frigider timp de 30 de minute.
- lei varza de Bruxelles si o pui sa fiarba timp de 5 minute in apa sarata.
- Speli si cureti morcovii, iar apoi ii tai felii subtiri.
- Ii adaugi peste varza si mai lasi la fiert inca 3 minute.
- Apoi scoti legumele si le lasi la scurs si racit intr-o strecuratoare.
- In formele de copt pentru tarte, pui aluatul scos din frigider.
- Il presezi in forma si completezi cu legumele.
- lei ciupercile coapte in prealabil timp de 10 minute, le tai marunt si le amesteci cu smantana vegetala.
- Adaugi sare si putin piper.
- Torni amestecul peste legume, in formele de tarta, presari deasupra si cateva migdale, apoi le dai la cuptorul preincalzit.
- Le coci timp de 30 de minute.
- Servesti tartele cu feliute de morcovi, busuioc verde si ridichi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu