Tarte cu ciuperci de post

Ingrediente:

  • 180 g faina
  • 150 g alune de pamant
  • 100 g margarinaa
  • 6 ciuperci
  • 4 linguri smantana vegetala
  • 400 g varza de Bruxelles
  • 3 morcovi
  • sare
  • piper
  • 50 g migdale
  • busuioc proaspat pentru ornare.
Mod preparare:
  1. Amesteci faina, alunele de pamant macinate si margarina, pana obtii un aluat neted.
  2. Dai apoi aluatul la frigider timp de 30 de minute.
  3. lei varza de Bruxelles si o pui sa fiarba timp de 5 minute in apa sarata.
  4. Speli si cureti morcovii, iar apoi ii tai felii subtiri.
  5. Ii adaugi peste varza si mai lasi la fiert inca 3 minute.
  6. Apoi scoti legumele si le lasi la scurs si racit intr-o strecuratoare.
  7. In formele de copt pentru tarte, pui aluatul scos din frigider.
  8. Il presezi in forma si completezi cu legumele.
  9. lei ciupercile coapte in prealabil timp de 10 minute, le tai marunt si le amesteci cu smantana vegetala.
  10. Adaugi sare si putin piper.
  11. Torni amestecul peste legume, in formele de tarta, presari deasupra si cateva migdale, apoi le dai la cuptorul preincalzit.
  12. Le coci timp de 30 de minute.
  13. Servesti tartele cu feliute de morcovi, busuioc verde si ridichi.
  14. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes