Supa de rosii cu legume

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucatica telina
  • 1 atrunjel sau 1 pastarnac
  • 5 linguri pasta de tomate
  • 1 bucata conopida
  • 2 linguri ulei
  • taitei
  • sare
Mod preparare:
  1. Morcovul, telina, patrunjelul, le cureti si le dai pe razatoarea cu ochiuri mici.
  2. Ceapa o tai solzisori, iar conopida o desfaci in buchetele mai mici.
  3. Toate le pui intr-o cratita cu putin ulei, adaugi apa, pui un capac pe cratita si le lasi pe foc pana zarzavatul este fiert.
  4. Din cand in cand mai adaugi cate putina apa, daca e nevoie.
  5. Cand zarzavatul e fiert, pui 4-5 linguri pasta de rosii, o amesteci cu zarzavatul, adaugi 2 litri de apa si lasi sa dea in clocot.
  6. Pui o mana de taitei in supa si ii lasi sa fiarba.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes