Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 bucatica telina
- 1 atrunjel sau 1 pastarnac
- 5 linguri pasta de tomate
- 1 bucata conopida
- 2 linguri ulei
- taitei
- sare
- Morcovul, telina, patrunjelul, le cureti si le dai pe razatoarea cu ochiuri mici.
- Ceapa o tai solzisori, iar conopida o desfaci in buchetele mai mici.
- Toate le pui intr-o cratita cu putin ulei, adaugi apa, pui un capac pe cratita si le lasi pe foc pana zarzavatul este fiert.
- Din cand in cand mai adaugi cate putina apa, daca e nevoie.
- Cand zarzavatul e fiert, pui 4-5 linguri pasta de rosii, o amesteci cu zarzavatul, adaugi 2 litri de apa si lasi sa dea in clocot.
- Pui o mana de taitei in supa si ii lasi sa fiarba.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu