Ciuperci umplute cu spanac

Ingrediente:

  • 16 ciuperci
  • 300 g spanac
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat marunt
  • marar verde tocat marunt
  • 150 g cascaval de post
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Mod preparare:
  1. Speli bine ciupercile, le cureti daca e nevoie si le scoti piciorusul.
  2. Lasi ciupercile la strecurat cateva minute sau le tamponezi cu un servet de bucatarie.
  3. Pui cate un stop de ulei de masline in fiecare ciuperca, adaugi un praf de sare si le pui la cuptor sa se inmoaie putin.
  4. Cureti spanacul si il toci daca este proaspat sau il pui direct pe foc intr-o tigaie, daca este congelat, cu o lingura de ulei si 2 de apa.
  5. In spanacul scazut, adaugi usturoiul feliat, verdeata si piciorusele ciupercilor tocate.
  6. Tii pe foc pana compozitia se leaga.
  7. Umpli cu ea ciupercile.
  8. Peste fiecare ciuperca pui o feliuta de cascaval de post.
  9. Dai totul la cuptor 15-20 de minute.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes