Ingrediente:
- 16 ciuperci
- 300 g spanac
- 4 catei de usturoi
- patrunjel verde tocat marunt
- marar verde tocat marunt
- 150 g cascaval de post
- sare
- piper
- ulei de masline
- Speli bine ciupercile, le cureti daca e nevoie si le scoti piciorusul.
- Lasi ciupercile la strecurat cateva minute sau le tamponezi cu un servet de bucatarie.
- Pui cate un stop de ulei de masline in fiecare ciuperca, adaugi un praf de sare si le pui la cuptor sa se inmoaie putin.
- Cureti spanacul si il toci daca este proaspat sau il pui direct pe foc intr-o tigaie, daca este congelat, cu o lingura de ulei si 2 de apa.
- In spanacul scazut, adaugi usturoiul feliat, verdeata si piciorusele ciupercilor tocate.
- Tii pe foc pana compozitia se leaga.
- Umpli cu ea ciupercile.
- Peste fiecare ciuperca pui o feliuta de cascaval de post.
- Dai totul la cuptor 15-20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu