Supa de ciuperci si conopida

Ingrediente:
  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 5-6 buchete dintr-o conopida
  • ulei
  • 100 g mazare verde
  • 100 g fasole fideluta
  • 4 rosii
  • 200 g ciuperci
  • sare
Mod preparare: 
  1. Tai morcovul fasii subtiri, patrunjelul il toci marunt, iar cartofii ii pui la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.
  2. Adaugi cateva buchete (5-6) de conopida, mazarea, fasolea taiata bucati si rosiile decojite.
  3. Intre timp, cureti ciupercile, le tai felii si le inabusi cu ulei.
  4. Cand toate legumele sunt aproape fierte, adaugi ciupercile si le lasi sa mai dea in cateva clocote.
  5. In zilele de post, consumi supa simpla, fara sa o dregi.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes