Chiftelute de cartofi si legume

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri cu faina
  • 100 g margarina
  • 1 foaie de dafin
  • nucsoara
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Mod preparare:
  1. Fierbe cartofii in coaja si curata-i.
  2. Pune morcovii si telina la fiert in apa cu un cubulet de margarina, o foaie de dafin si vegeta.
  3. Zdrobeste cu furculita legumele fierte si racite, adauga usturoiul zdrobit, 2-3 linguri cu margarina, faina cernuta, un varf de cutit de nucsoara,  vegeta si piper dupa gust.
  4. Amesteca bine compozitia, formeaza parjoale cu palmele ude, da-le printr-un amestec de faina cu piper si prajeste-le in ulei incins.
  5. Scoate-le pe un servet de  hartie si serveste-le calde.
  6. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes