Ingrediente:
- 6 cartofi
- 3 morcovi
- 1/2 telina
- 4 catei de usturoi
- 2-3 linguri cu faina
- 100 g margarina
- 1 foaie de dafin
- nucsoara
- piper
- vegeta
- ulei
- Fierbe cartofii in coaja si curata-i.
- Pune morcovii si telina la fiert in apa cu un cubulet de margarina, o foaie de dafin si vegeta.
- Zdrobeste cu furculita legumele fierte si racite, adauga usturoiul zdrobit, 2-3 linguri cu margarina, faina cernuta, un varf de cutit de nucsoara, vegeta si piper dupa gust.
- Amesteca bine compozitia, formeaza parjoale cu palmele ude, da-le printr-un amestec de faina cu piper si prajeste-le in ulei incins.
- Scoate-le pe un servet de hartie si serveste-le calde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu