Ingrediente folosite:
- 300 g paste colorate
- 2 fire de praz ( partea alba )
- 1 ceapa rosie
- 1 foaie varza rosie
- 3 linguri porumb din conserva
- 1/2 ardei gras galben
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 50 g masline
- cimbru
- oregano
- salvie
- patrunjel verde
- sare
- piper.
- Tai prazul si ceapa rosie rondele subtiri, le calesti in uleiul bine incins cu doua linguri de apa, apoi adaugi ardeiul taiat fasii si continui calirea pana se inmoaie putin.
- Separat, fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si le amesteci cu sosul de ceapa si ardei.
- Adaugi cateii de usturoi zdrobiti, maslinele feliate, porumbul, varza taiata fasii subtiri, condimente aromate, sare si piper, dupa gust.
- Amesteci toate ingredientele si le servesti calde sau reci.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu