Prajitura de post

Ingrediente:

  • 200 g alune de padure
  • 3 cani de faina
  • 2 cani cu zahar
  • 2 cani apa minerala
  • 3/4 cana ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri cacao
  • 1 fiola esenta de rom
  • sare.
Mod preparare:
  1. Intr-un castrin amesteca uleiul cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom.
  2. Mixeaza bine, apoi toarna treptat apa minerala.
  3. Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt, cacaoa si putina sare.
  4. La final adauga alunele tocate si toarna compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  5. Coace la cuptor, la foc moderat pentru 45 de minute.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes