Ingrediente:
- 10 cartofi cu coaja
- 500 g ciuperci
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- 1-2 cepe
- 3-4 catei de usturoi
- cimbru verde si uscat
- o legatura patrunjel verde
- Se spala cartofii cu un burete si se pun sa fiarba in apa cu sare.
- Dupa ce au fiert, se scot din apa si se lasa sa se raceasca cateva minute.
- Se decojesc si se taie cubulete.
- Separat, se curata ciupercile, se spala in 3-4 ape si apoi se taie feliute.
- Se spala si se curata si ceapa, se taie solzisori si se caleste in uleiul incins in prealabil impreuna cu usturoiul tocat.
- Se adauga ciupercile si apa calduta.
- Se calesc la foc mic aproximativ 40 de minute si apoi se dau la rece.
- Cartofii taiati cubulete se rumenesc in untul topit in prealabil, intr-o tigaie si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
- Ciupercile si cartofii se pun intr-o tava termorezistenta si se baga la cuptor.
- Dupa ce s-au rumenit, se scot din cuptor si se orneaza cu patrunjel proaspat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu