Vinete la cuptor

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 5 rosii
  • usturoi dupa gust
Mod preparare:
  1. Speli bine vinetele, le cureti de coaja si le tai in rondele potrivit de griase.
  2. Oparesti feliile de vinetele circa trei minute in apa cu sare.
  3. Dupa ce s-au inmuiat putin, le lasi intr-o strecuratoare cateva minute.
  4. Tai ceapa fideluta, iar rosiile si ardeii felii.
  5. Iei un vas de yena si pui putin ulei si asezi in straturi: vinetele, ceapa, ardeiul, usturoiul tocat, ultimul strat fiind de rosii.
  6. Repeti straturile pana la terminarea ingredientelor.
  7. Sarezi si piperezi dupa gust straturile de legume si dai vasul la cuptor fara sa adaugi apa.
  8. Lasi circa 30 de minute pana scade zeama lasata de legume, iar rosiile sa se rumeneasca usor.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes