Ingrediente:
- 3 vinete
- 3 cepe
- 3 ardei grasi
- sare
- piper
- 5 rosii
- usturoi dupa gust
- Speli bine vinetele, le cureti de coaja si le tai in rondele potrivit de griase.
- Oparesti feliile de vinetele circa trei minute in apa cu sare.
- Dupa ce s-au inmuiat putin, le lasi intr-o strecuratoare cateva minute.
- Tai ceapa fideluta, iar rosiile si ardeii felii.
- Iei un vas de yena si pui putin ulei si asezi in straturi: vinetele, ceapa, ardeiul, usturoiul tocat, ultimul strat fiind de rosii.
- Repeti straturile pana la terminarea ingredientelor.
- Sarezi si piperezi dupa gust straturile de legume si dai vasul la cuptor fara sa adaugi apa.
- Lasi circa 30 de minute pana scade zeama lasata de legume, iar rosiile sa se rumeneasca usor.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu