Ingrediente folosite:
- 300 g biscuiti populari
- 200 g rahat diferit colorat
- 150 g margarina
- 150 g miez de nuca
- 3 linguri cacao
- coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
- cate 1/2 fiola esenta de vanilie si de rom
- 2 linguri miere.
- Prajesti miezul de nuca pentru 10 minute in cuptor.
- Cand s-a racit, il tai marunt, cu un cutit.
- Tai rahatul in cubulete si il topesti intr-o cratita cu peretii grosi, impreuna cu 4 linguri apa, amestecand continuu.
- Adaugi cacaoa, mierea si nucile si lasi sa fiarba pana obtii o pasta moale.
- Iei vasul de pe foc si pui nucile, zeama de lamaie si esentele.
- In crema calduta, incorporezi treptat margarina si biscuitii rupti in bucati.
- Asezi compozitia pe o folie de plastic si o modelezi in forma de salam, ajutandu-te de folie.
- Pastrezi salamul in frigider pana a doua zi, cand se intareste si il poti taia in felii groase de 1-1 1/2 cm.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu