Ciuperci umplute cu legume

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • cateva masline
  • marar verde
  • vegeta
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion sau 1 felie de rosie
  • ulei.
Mod preparare:
  1. Cureti ciupercile de pielita, le speli si le lasi la scurs.
  2. Tai piciorusele marunt si le pui in tigaie cu putina apa si ulei.
  3. Cand incep sa se inmoaie, pui ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoarea mica, maslinele taiate marunt si mararul.
  4. Dupa ce se calesc, umpli ciupercile si le asezi in tava, iar deasupra pui putin bulion sau o felie de rosie.
  5. Stropesti ciupercile cu putin ulei si presari vegeta.
  6. Dai ciupercile la cuptor pana se inmoaie si le servesti cu piure sau cu pilaf de orez.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes