Aperitiv de post

Ingrediente:

  • 1 cutie cu naut
  • 50 g migdale
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 50 g masline negre
  • ulei
  • lamaie
  • piper
  • boia
  • sare
Mod preparare:
  1. Pune nautul la foc, cu tot cu apa  in care a stat in cutie, impreuna cu migdalele ( alege unele dulci, nesarate ) si cateii de usturoi.
  2. Tine pe foc 4 minute.
  3. Scurge aproape tot lichidul, adauga patrunjelul verde tocat, sare si un praf de piper, boia, 5 linguri cu ulei, sucul de la o jumatate de lamaie si paseaza cu blenderul.
  4. Cand s-a omogenizat pune maslinele fara samburi si amesteca.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes