Ingrediente:
- 1 varza mica
- 3 linguri ulei
- 200 g paste in forma de scoici sau melcisori
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 2 cartofi
- 2 codite de telina
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingurita cimbru uscat
- sare
- piper.
- Fierbi pastele al dente in apa cu sare, le strecori, le clatesti cu apa rece si le scurgi intr-o strecuratoare.
- Tai marunt ceapa, morcovul felii subtiri si varza bucati mai mari.
- Le calesti in ulei bine incins,amestecand mereu, pana se inmoaie bine morcovul si varza.
- Amesteci varza cu pastele fierte, adaugi coditele de telina taiate rondele subtiri, cartoful dat pe razatoarea mica, cimbrul, doua cani de apa calda, sare si piper dupa gust.
- Lasi totul la fiert circa 15 minute, adaugi pasta de tomate si mai lasi 5 minute, amestecand din cand in cand.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu