Ingrediente:
- 500 g faina
- 1 cub de drojdie
- 1 ceasca de apa calduta
- 1 lingurita cu zahar
- 500 g ciuperci
- 3 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel verde
- ulei
- sare
- piper
- Amesteca drojdia cu putina apa calda, apoi pune zaharul si 100 g de faina.
- Lasa putin la crescut (zece minute), toarna restul de faina, sare, apa calda si amesteca pana se leaga.
- Acopera si lasa sa creasca la cald.
- Intre timp, caleste ceapa si usturoiul taiate marunt, adauga ciupercile taiate cubulete si putina apa si fierbe pana ce scade sosul.
- La final, adauga patrunjel verde tocat fin si piper.
- Intinde aluatul si taie-l in patrate egale.
- Pune pe fiecare patrat sote de ciuperci din tigaie, acopera cu coltul de aluat, preseaza pe margini cu furculita si coace la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu