Tocanita de cartofi

Ingrediente tocanita de cartofi:
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • suc de rosii sau pasta de tomate
  • 2 ardei grasi sau capia
  • 1 morcov
  • putina telina
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1 frunza de dafin
Mod preparare:
  1. Cureti ceapa, o speli, o tai marunt sau pestisori si o inabusi in putin ulei si apa fiarta pana devine sticloasa.
  2. Adaugi morcovul, telina si ardeiul taiate cubulete.
  3. Torni apa fierbinte si o lasi sa fiarba.
  4. Cand sunt aproape fierte, adaugi cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.
  5. Cand sunt aproape fierti cartofii, adaugi rosiile taiate marunt, putin suc de rosii sau pasta de tomate.
  6. Potrivesti gustul de sare si de condimente.
  7. Cand a scazut suficient si sunt fierte legumele, adaugi verdeata tocata marunt si opresti focul.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes