Ingrediente tocanita de cartofi:
- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 4 rosii
- suc de rosii sau pasta de tomate
- 2 ardei grasi sau capia
- 1 morcov
- putina telina
- marar si patrunjel verde
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
- 1 frunza de dafin
- Cureti ceapa, o speli, o tai marunt sau pestisori si o inabusi in putin ulei si apa fiarta pana devine sticloasa.
- Adaugi morcovul, telina si ardeiul taiate cubulete.
- Torni apa fierbinte si o lasi sa fiarba.
- Cand sunt aproape fierte, adaugi cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.
- Cand sunt aproape fierti cartofii, adaugi rosiile taiate marunt, putin suc de rosii sau pasta de tomate.
- Potrivesti gustul de sare si de condimente.
- Cand a scazut suficient si sunt fierte legumele, adaugi verdeata tocata marunt si opresti focul.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu